از شوخي كردن توي اين تايپيك خود داري كنيد !
فقط كساني كه قصد ازدواج دارن مشخصات خودشون رو بنويسند
پست هاي بي ربط پاك خواهد شد !
از شوخي كردن توي اين تايپيك خود داري كنيد !
فقط كساني كه قصد ازدواج دارن مشخصات خودشون رو بنويسند
پست هاي بي ربط پاك خواهد شد !
43 کاربر مقابل از سوته دلان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, ساحل27, tara, ali24, anahita2003, Ario, azam.1233, balookhan, bnm, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, f@tim@, hamideh1979, hamidhojabr, imanlonely, leila64, ليــانـا, marieh, mehri61, MiSsEli, Nastaranf9407@gmail.com, Pgol92, radmanesh, reza_gr, royaaa, saeid_1136, فاطمه66, sara1234, taraneh, saeid_daryaei1350, ارم2, الهام123, باران777, ثانیه های سنگین, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, محسن2011, میقات, نظام دوست, پریا, کیفمدرسه
ممنون سوته جان![]()
حتما اين مشخصات رو بنويسيد كه همه بفهمن جدي هستيد:
1-جنسيت
2- سن
3-مقدار دقيق توانايي ها
4- محل سكونت
مطالب بي ربط حذف ميشن.
21 کاربر مقابل از navid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, ساحل27, azam.1233, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, hamideh1979, mehri61, mmmsss, Jahan, royaaa, فاطمه66, saeid_daryaei1350, ارم2, باران777, ثانیه های سنگین, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, میقات, نازگل
زهره
ام اس از نوع پيش روندهء ثانويه
قد 1 متر و 56
وزن 57
رنگ چشم قهوه اي روشن
زياد نمي تونم راه برم يعني تا سر كوچمون هم نمي تونم برم
ام اس روي بناييم اثر گذاشته و همه جا رو دوتا مي بينم
روي مثانه و روده هام هم اثر گذاشته يعني آب زياد نبايد بخورم شبا تا تو جام بارون نياد.هفته اي يه بار دستشويي ميرم و به زور اجابت مزاج مي كنم ولي باز خدارو شكر كه اسهال ندارم چون بي اختيار مي رفت.
خيلي زود خسته ميشم
متولد 25/7/64
28 کاربر مقابل از مهری ماه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, alighavidel, arash2, Ario, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, evelina, hamideh1979, imanlonely, mehri61, مسافر تنهایی, omidiran, reza.s, rita, royaaa, rsh.dhl, فاطمه66, sayehparvaz, saeid_daryaei1350, باران777, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, فری1368, میقات, کیفمدرسه
به من بفهمون کجای سرنوشتم ؟
دارم میرم جهنم یا راهی بهشتم ؟
از این دو راهی دل خوشی ندارم........
یا می خورم به پاییز یا میرسه بهارم.........؟

سلام من هديه عضو جديد هستم
امروز عضو شدم
از نظر تحصيلالت ليسانس علوم سياسي دارم
و الان هم دانشجوي رشته فناوري اطلاعات درمقطع كارداني هستم
از نظر جسمي از ناحيه دستها مشكل دارم فقط دست چپم يه كم مشكل داره البته دو تا دستهام هست ولي دست چپم فقط انگشت شصت را داره
و از نظرهاي ديگه سالم هستم
محل سكونت هم تهران هست و فزرند اول خانواده هستم
به دنبال همسر خوبي مي گردم
ممنون
![]()
![]()
28 کاربر مقابل از هديه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, ساحل27, ali24, alighavidel, Alireza_57, arash2, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, evelina, FEAR, hamideh1979, maryam.soheyli, mehri61, مسافر تنهایی, omidiran, rita, royaaa, فاطمه66, shahrashub, Tinar1988, saeid_daryaei1350, باران777, رز سیاه, عاتکه, diSloYaL536, فری1368
سلام به دوستان خوبم
من عضو جديد اين گروه هستم
اميدورام من را پذيرا باشيد من هم مشكل جسمي دارم البته از ناحيه دستها موفق باشيد
هديه جان اينجا آبي براي ما گرم نميشه.![]()
16 کاربر مقابل از مهری ماه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, f7970, mehri61, مسافر تنهایی, omidiran, royaaa, فاطمه66, saeid_daryaei1350, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, نازگل
به من بفهمون کجای سرنوشتم ؟
دارم میرم جهنم یا راهی بهشتم ؟
از این دو راهی دل خوشی ندارم........
یا می خورم به پاییز یا میرسه بهارم.........؟

ميبينم كه كسي به اون صورت تمايلي به ازدواج نداره
ازدواج چيز بدي هم نيستا !!!
آقا حالا من كه هيچي الان وقت ازدواج ندارم ولي بقيه چي ؟
از زهره خانم ياد بگيريد ببينيد چه دختر خوبيه خودش اومده ميگه من شوهر مي خوام يا هديه خانم مثلا
بابا دو تا پسر پيدا نميشه بيان اينجا اظهار وجود كنن ؟ واقعا كه !!!!
16 کاربر مقابل از هادى گودرزی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, f7970, hamideh1979, mehri61, royaaa, saeid_daryaei1350, ارم, باران777, حمیده, ستاره مثبت, عاتکه, نازگل
خدا فقط - فقط خدا

سلام منم يه دختر مناسب ميخوام كه حاضر باشه با موقعيتي مناسب ازدواج كنه![]()
![]()
![]()
![]()
15 کاربر مقابل از javad11 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, mehri61, royaaa, simorgh72, saeid_daryaei1350, ارم, باران777, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, نازگل

البته منظور از موقعيت مناسب براي خودم يعني شرايط لازم رو به دست بيارم بعد ازدواج![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12 کاربر مقابل از javad11 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, mehri61, royaaa, simorgh72, saeid_daryaei1350, باران777, عاتکه, diSloYaL536

جواد آقا از خودت هيچي نگفتي كه ؟!!! يه بيوگرافي و مشخصات همسر مورد نظرت رو بگو ...
14 کاربر مقابل از حسين عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, dost khoda, esteghlal, f7970, mehri61, royaaa, saeid_daryaei1350, مهری ماه, باران777, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, میقات
از سادگی برخی دختر خانومای سایت خیلی دلخورم .... بیشتر دقت كنید .

من ليسانس حقوق دارم از دو دست معلولم ولي توانايي هاي زيادي دارم كاملا تو انجام كراهام مستقل![]()
![]()
هستم خوستيپوبا مرامم چشم سياه قد رعنا تو دل برو و دوست داشتني![]()
![]()
![]()
![]()
20 کاربر مقابل از javad11 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ***رضـا***, dj hamed, DJMOJO, dost khoda, esteghlal, f7970, fatemeh 56, maryam.soheyli, mehri61, reza22546, royaaa, saeid_daryaei1350, ارم, ایسان, باران777, حمیده, عاتکه, diSloYaL536, میقات, نازگل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)