سلام يه تجربه اي در اين ويلچر برقي كسب كردم گفتم اينجا بنويسم شايد براي ديگرون هم پيش اومد
راستيتش يه چندين ماهي بود ويلچر برقيم همش ميكشيد سمت راست و گاهي هم چرخ سمت راست گير ميكرد و اذيتم ميكرد همونجوري سر كرده بودم چون شهرستانيم و فرستادن ويلچر به تهران برام سخت و هزينه بره گفتم بزار كامل خراب شه بعد بفرستم خلاصه بعد يه مدت گفتم بزار پشتشو باز كنيم ببينيم چي داره اگه شد حل كنيم اگه نشد به فكر فرستادنش باشم
براي اين كار اول پيچ پشت صندلي رو بايد باز كنيد و صندلي رو بديد بالا كه در اين حالت باطري و سيستم كامپيوتريش نمايان ميشه
عكس بالا برا ويلچر برقي خودم نيست برا يكي ديگه هست
ولي از اين قسمت به متور دسترسي نداريد براي دسترسي به موتور بايد كاور پشتي رو برداريد كه چنتا پيچ داره كه بايد بازش كنيد تا در بياد
الان دلو روده ويلچر بيرونه و همه چيش معلومه
خب حالا بريم جايي كه مشكل داشت بعد از برس ظاهري ديديم چيزي مشخص نيست و نميشه كاري كرد داشتيم پشيمون ميشديم كه يه برچسب ديديم دور موتور زدن داداشم اونو كند ديديم زيرش يه پيچ پلاستيكي هست داداشم ميدونست كه متوراي برقي بزرگ چيزي به اسم زغال دارن كه بعد از يه مدت كارايی خودشون رو از دست ميدن و دنبال اونجاش بوديم كه دقيقا همين قسمت بود
محل زغال ها
اين درپوشا رو باز كرديم و داخلش يه سيم بود كه داخل يه فنتر بود كشيديم بيرون سيمي به اندازه حدودا 5 سانتيمتر كه اخرش وصل بود به يه چيز به رنگ سياه كه حدود 2 سانتيمتر يا كمتر ميشد اول برا چرخي كه مشكل داشت رو در اورديم ديديم اون فنري كه دور سيم هست و باعث ميشه اون زغال فشار داده بشه به موتور و باعث چرخش موتور بشه خراب شده اصلا اب شده بود انگار شايد به دليل گرما
بعد برا اين يكي كه سالم بود رو در اورديم ديديم بله مشكل از همينه خلاصه اوني كه خراب بود رو كمي تميز كرديم و چون فعلا نداشتيم همونو دوباره انداختيم داخلش تا داداشم بره بخره و عوض كنيم ولي همين تميز كردن هم مشكل رو حل كرد و الان خيلي خوب داره كار ميكنه
تصوير زغال ها سالم كه تازه خريدم و اين كه هر موتور 2 تا زغال داره دوتا هم زيرش هست
وقتي زغالا رو در اورديم من به داداشم گفتم چنتا تست بزنيم ببينيم چه مشكلايي اين زغالا ممكنه ايجاد كنه
1- اگه ديديد ويلچر به يه سمت ميكشه و يا گير ميكنه و ول ميكنه
2- وقتي زغال نباشه و يا به علت سايش تموم بشه چراغ آچار رو جو استيك روشن ميشه
كلا اينجوري كه فهميدم اين زغالا هستن كه باعث حركت موتور ميشن وقتي نيستن يه صداي تق مياد ولي متور حركت نميكنه
3- شايدم بر اثر سايش زغالا تموم نشه و مثل مال من گرماي متور يا حالا چي نميدونم باعث اب شدن سيم و يا فنرش بشه و مشكل ايجاد كنه
من كه مشكلم حل شد و ويلچر شد مثل روز اولش البته بايد از اين زغالا بخرم عوض كنم چون الان فنر ندار و تو دستنداز ممكنه اتصالش از موتور رد بشه و به دردسر بيفتم
اميدوارم اين مطلب به درد دوستان بخوره